תערוכה עם פאזאל שייח', שעוקבת אחר הנישולים והעקירות של מלחמת ערב-ישראל בשנת 1948, והשלכותיהם על פלסטינים, בדואים וישראלים
סדרת צילומים של חורבות ונופים, ודיוקנאות של פלסטינים ושל ערבים ישראלים, שחיו בעבר בכפרים שפונו ונהרסו ברובם במהלך מלחמת 1948, ונעקרו במהלך המלחמה או נדחקו למחנות פליטים.
עקבות זיכרון - סדרת צילומים של חורבות ונופים, ודיוקנאות (תמונה וטקסט) אחדים של פלסטינים ושל ערבים ישראלים שחיו בעבר בכפרים שפונו ונהרסו ברובם במהלך מלחמת 1948, ונעקרו במהלך המלחמה או נדחקו למחנות פליטים. לתמונות נלוות קואורדינטות קו הרוחב וקו האורך של האתר, ציון גודל האוכולוסייה ומספר הבתים במקום בשנת 1948, התאריך שבו הכפר פונה מיושביו, זהותו של הכוח הכובש ושם המבצע הישראלי שבמסגרתו נכבש הכפר, מידע תמציתי על מה שבא במקומו של הכפר, אם בכלל, בעקבות המלחמה, מידע על מה שניתן לראות באתר כיום, והצהרה בנוגע לשאלה האם שמו של הכפר שונה או שלאתר אין שם כיום ובנוגע לשאלה האם הכפר רשום במפות בנות זמננו של מדינת ישראל. אשר לדיוקנאות, שייח' כולל בהם מובאות מתוך ראיונות שערך עם הפליטים והעקורים הללו, תיאוריהם ביחס למה שראו כאשר הכפרים שלהם התרוקנו מתושביהם, או מה שחוו לאחר מכן - וכתוצאה מהמלחמה, וכן הצער והאובדן שחוו בגלל אי יכולתם לשוב לבתיהם ולכפריהם. העובדה שאחדים מהם נפטרו בין המועד שבו ראיין אותם למועד שבו הטרילוגיה פורסמה מעידה על הדחיפות בהנצחת עדויותיהם ההולכות ומתרחקות.